Udrea: TUI-ul se va intoarce in Romania, sunt convinsa

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 09:14
1289 citiri
Udrea: TUI-ul se va intoarce in Romania, sunt convinsa

Ministrul turismului, Elena Udrea, prezenta in emisiunea "Romania politica" de la Realitatea TV, a spus ca este convinsa ca TUI, cel mai mare tour-operator din lume, care a renuntat din 2006 sa mai aduca turisti in Romania, se va intoarce in tara noastra.

Grupul TUI s-a retras din cauza lipsei extrasezonului, a spus Udrea.

"TUI se va intoarce in Romania, vine la inceputul lunii mai sa viziteze litoralul, pentru ca la targul de turism de la Berlin am avut o intalnire cu ei si le-am spus proiectele noastre, le-am spus ce am reusit sa facem pana acum si eu cred ca o sa-i determinam sa se intoarca", a declarat ministrul turismului.

Insa, Elena Udrea a adaugat ca nu tour-operatorul german va salva turismul romanesc.

Operatorul de turism TUI a parasit Romania in 2006, criticand dur litoralul romanesc. Printre nemultumirile operatorului se numara starea precara a infrastructurii de transport si preturile mari pe care le practica hotelierii.

Conform studiului "Romania vazuta de tour-operatorii germani", realizat de WBF/GTZ Romania, in 2007, lipsa de competitivitate a litoralului romanesc reprezinta motivul pentru care trei din cei mai importanti tour-operatori germani - FTI, Neckermann si TUI au parasit Romania. 

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#infrastructura, #proiect, #turism , #stiri Elena Udrea