Udrea: turistii de pe litoral, plimbati cu Bricul Mircea de 1 mai

Joi, 15 Aprilie 2010, ora 23:28
1910 citiri
Udrea: turistii de pe litoral, plimbati cu Bricul Mircea de 1 mai

Ministrul Turismului, Elena Udrea, considera ca principalii vinovati de faptul ca romanii prefera litoralul bulgaresc in detrimentul celui romanesc sunt operatorii de turism, care isi inchid hotelurile sau pensiunile in extrasezon, transmite NewsIn.

Elena Udrea a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa la Ramnicu Valcea, ca operatorii de turism de pe litoral care nu-si deschid hotelurile incepand cu data de 1 mai vor suporta sanctiuni.

"Operatorii de turism de pe litoral trebuie sa inteleaga ca nu mai pot castiga in doua luni de zile, atat cat vor ei sa tina deschis, cat se castiga intr-un an in statiunile de munte. Trebuie sa inteleaga ca litoralul romanesc fara extrasezon va disparea prin faptul ca turistii vor incepe sa invete alte destinatii.

Ei trebuie sa deschida in extrasezon, sa vina cu oferte ieftine si sa creasca standardele serviciilor pe care le ofera", a declarat Elena Udrea.

Ministrul Turismului i-a invitat pe litoral pe toti cei care vor sa-si petreaca in mod traditional sarbatoarea de 1 Mai, in special pe tineri, anuntand ca in acest an turistii sunt asteptati cu multe surprize, intre care si o plimbare cu Bricul Mircea.

Bricul Mircea va face croaziere intre Constanta, Mamaia si Mangalia in zilele de 30 aprilie, 1 si 2 mai, a spus ministrul. Elena Udrea s-a aflat joi la Ramicu Valcea pentru a-l sustine pe candidatul PDL Romeo Radulescu la alegerile pentru Primaria municipiului.

In timpul vizitei la Ramnicu Valcea, Elena Udrea a mers si in piata centrala din municipiu, unde a fost intampinata de o florareasa, care i-a oferit un buchet de flori si i-a urat sa ramana gravida.

"Sa ramaneti gravida cu Traian Basescu", i-a urat florareasa. Udrea a trecut peste acest moment razand, fara sa faca comentarii, si a discutat, in continuare, cu pietarii, care i-au daruit usturoi verde, ceapa, ridichi si foarte multe flori.

Ea le-a spus oamenilor ca spera ca productia autohtona sa isi faca loc pe pietele din Romania in curand si si-a amintit, cum, in urma cu doi ani si jumatate, si-a facut cumparaturile din piata din Ramnicu Valcea. 

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
#udrea, #turisti, #litoral, #bricul mircea , #stiri Elena Udrea