Topul tehnologiilor care ne-au schimbat viata in 2012. GALERIE FOTO

Vineri, 22 Februarie 2013, ora 10:57
2461 citiri
Topul tehnologiilor care ne-au schimbat viata in 2012. GALERIE FOTO

Tehnologiile cu cel mai mare impact asupra consumatorilor, lansate in ultimul an pe piata din Romania, au in comun conectarea la Internet si accesul permanent la retelele sociale. Vorbim de telefoane, tablete sau aparate foto.

Topul a fost realizat de catre eMAG, cel mai mare magazin online din Romania.

Cele mai bune smartphone-uri din lume

Design ultra-subtire, ecrane mai mari, procesoare performante si sisteme de operare intuitive si rapide: din toate aceste motive iPhone 5 si Samsung Galaxy S3 au fost atractiile principale ale ultimului an si totodata cele mai dorite gadget-uri ale anului.

Tableta sau laptop?

Pentru consumatorii de tehnologie, aceasta a fost intrebarea anului 2012. Laptopurile convertibile cu Windows 8 au fost unul din raspunsurile la aceasta dilema, dandu-le posibilitatea consumatorilor sa se bucure de performante de varf atat in modul tableta, cat si in modul Ultrabook.

iPad mini

iPad mini are si mai multa portabilitate pentru tableta de la care a inceput totul. Cu un ecran stralucitor de 7.9 inchi, camera FaceTime HD si iSight, chip A5, conexiuni wireless ultrarapide si o durata de viata a bateriei de pana la 10 ore, iPad mini arata si se comporta ca un iPad de ultima generatie, intr-un pachet mult mai compact, pentru cei care tin la libertatea lor de miscare.

TV-uri interactive Samsung

Noua tehnologie introdusa de Samsung permite controlarea Smart TV-ului folosind miscari si comenzi vocale simple. In plus, te bucuri de imagini cu miscare rapida si o claritate minunata datorita ratei de 800 Hz Clear Motion, iar multitudinea de aplicatii iti ofera o noua lume plina de divertisment.

Windows 8

Laptopuri ultraportabile si tactile, desktopuri de mare viteza. E din ce in ce mai greu sa alegi. Windows 8 a aparut pentru a crea un pod intre acestea si pentru a te ajuta sa te conectezi, sa partajezi si sa te inspiri pe orice tip de dispozitiv ai allege.

MacBook Retina 15"

MacBook Pro vine acum cu uimitorul ecran Retina, ce are cea mai mare rezolutie din lume, dar si cu arhitectura flash integrala, cele mai rapide procesoare mobile si un design incredibil de subtire si usor.

Tableta Samsung Galaxy Note

Desenezi, iei notite, lucrezi mai usor ca oricand. Cu tableta Galaxy Note si S Pen poti face lucruri pe care nu le credeai posibile cu o tableta.

Sony Cyber-Shot DCS-RX100

Senzorul CMOS de 20.2 MP, filmarea Full HD, obiectivul luminos si aspectul clasic-retro recomanda Sony Cyber-Shot RX100 ca un compact profesional si ultra performant.

Procesoarele Intel Ivy Bridge

Reprezinta cea mai avansata tehnologie Intel din istorie. Noile procesoare Ivy Bridge au un chip de dimensiunea unui varf de creion si sunt de 1.600 de ori mai puternice decat procesorul folosit pentru a trimite primul om pe luna

Noul HP Envy x2

Iti ofera puterea a doua dispozitive intr-unul singur: un laptop cu ecran touch HD stralucitor si o tableta care poate fi detasata imediat cand iti doresti flexibilitate si ultra portabilitate.

Viteza si rezistenta de top

Stiai ca un SSD este de pana la 10 ori mai rapid decat un HDD obisnuit si rezista la orice fel de socuri? Cu un SSD, aduci viteza intregului tau PC la un cu totul alt nivel.

Obiectiv Nikon 18-300mm VR

Un obiectiv multifunctional, in format DX, cu un interval de zoom extrem de ridicat de 16.7x si o distanta focala foarte extinsa, de 18-300 mm, este perfect pentru calatorii sau pentru momentele in care doresti sa ai cu tine un singur obiectiv.

Tableta Google Nexus 7

Cu aceasta tableta ai parte de tehnologie de ultima generatie intr-o forma ultra-compacta si de cea mai pura experienta Android.

Gama printing Epson CISS

Te-ai gandit cum ar fi sa tiparesti fara sa platesti pentru cerneala timp de un an de zile? Imprimantele cu sistem integrat de cerneala iti vor reduce uimitor costurile de listare, au un raport calitate/pret excelent si necesita reincarcari mult mai rare si foarte facile.

Galaxy Camera

Perfecta pentru cei care vor sa fie mereu conectati la retelele sociale si sa impartaseasca rapid si la o calitate impresionanta imagini si filme, Galaxy Camera este echipata cu un senzor CMOS, zoom optic 21x, Android 4.1 si touch screen.

Tehnologia mirrorless

Cu aparatele foto mirrorless ai calitatea DSLR intr-o forma compacta, care incape in orice buzunar. In plus, asemenea aparatelor foto DSLR, poti atasa o multime de obiective, pentru fotografii perfecte in orice conditii. Aparatele foto mirrorless au un meniu usor de folosit, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.

#top tehnologii 2012, #top smartphone 2012, #top tablete 2012 , #Stiri eMAG