Tranzactia anului in online: eMAG preia Fashion Days

Joi, 30 Aprilie 2015, ora 11:51
2784 citiri
Tranzactia anului in online: eMAG preia Fashion Days
Foto: Iulian Stanciu (Arhiva Personala)

eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days.

In mai 2015, compania va depune o solicitare catre autoritatile de reglementare a concurentei privind preluarea controlului asupra Fashion Days, companie detinuta de Naspers.

"Este un moment important in dezvoltarea eMAG si vom aduce beneficii importante tuturor clientilor nostri. Oamenii din spatele Fashion Days pun foarte multa pasiune, sunt foarte talentati, si ne dorim ca impreuna cu experienta in comert online a colegilor din eMAG sa ne dezvoltam mai repede in regiune", spune Iulian Stanciu, actionar si director general eMAG.

De aceasta tranzactie vor beneficia ambele companii: Fashion Days isi va continua dezvoltarea cu ajutorul strategic din partea eMAG, iar eMAG va beneficia de expertiza in fashion, parteneriate strategice si baza de clienti a Fashion Days.

Biroul central al Fashion Days va fi mutat la Bucuresti.

In ultimii 14 ani, eMAG s-a plasat in pozittia de lider constant al piettei, ca urmare a orientarii sale permanente către client, manifestata prin servicii care au creat noi standarde in piata, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garantia Plus si Deschiderea coletului la livrare.

eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferentiate pe categorii de angajati, precum si cea mai mare Academie din mediul privat. Totodata, eMAG ofera singurul MBA specializat pe ecommerce din Romania cu profesori experimentati in business-ul international.

Fashion Dayseste cea mai mare destinatie de shopping online din Romania si Europa de Est, parte a grupului Naspers. Celor peste 8 milioane de utilizatori, Fashion Days le ofera zilnic mai mult de 200.000 de produse, 100% originale de la peste 500 branduri internationale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#eMAG preia Fashion Days , #Stiri eMAG