Boc: Guvernul nu va deschide robinetul masurilor populiste

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 18:55
1280 citiri
Boc: Guvernul nu va deschide robinetul masurilor populiste

Emil Boc a declarat, marti seara, ca in prezent nu exista bani la Guvern care sa permita o majorare a pensiilor si salariilor, repetand ca Guvernul "nu va deschide robinetul de masuri populiste".

"Astazi nu putem face promisiuni de majorari, pentru ca economia nu ne permite si trebuie sa avem timpul necesar pentru a evalua ce se intampla in tara noastra, in contextul in care Uniunea Europeana intra in recesiune", a declarat Emil Boc.

El a declarat si ca nu poate promite majorari de pensii si salarii "astazi", deoarece va evita masurile populiste, chiar si in an electoral. "Cu prea multa greutate si suferinta au adus romanii tara in stabilitate", a mentionat premierul.

Boc a anuntat ca discutiile din cadrul sedintei de la Palatul Parlamentului au vizat prioritatile legislative pentru urmatoarea sesiune, care incepe miercuri.

Cele trei aspecte importante sunt revizuirea Constitutiei, "care ramane un obiectiv fundamental" deoarece romanii au votat un Parlament unicameral si reducerea numarului de parlamentari, proiectul de lege privind Codul de Procedura Civila si colaborarea dintre Guvern si Parlament pe afaceri europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#emil boc premier, #masuri populiste guvern, #robinet masuri populiste boc , #Premier