Boc: Inteleg nemultumirile romanilor, insa Romania s-ar fi "scufundat" fara masurile luate

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 15:00
1499 citiri
Boc: Inteleg nemultumirile romanilor, insa Romania s-ar fi "scufundat" fara masurile luate

Premierul Emil Boc a declarat, sambata, ca intelege nemultumirile romanilor care au iesit in strada in ultimele zile, insa a reiterat ca, in continuare, crede in corectitudinea si necesitatea masurilor luate de Guvern in perioada de criza economica.

"Inteleg nemultumirile romanilor, atat ca prim-ministru, cat si ca om, pentru ca am contact cu oamenii, stiu ce inseamna sa ai greutati in aceste vremuri de criza economica. Sunt la fel de convins, impreuna cu colegii mei, ca masurile au fost absolut necesare si corecte.

Fara ele, Romania s-ar fi scufundat din punct de vedere economic. Noi, politicienii, presedintele si premierul, ne-am sacrificat imaginile, partidul si-a sacrificat votul si voturile pentru a gasi solutii ca Romania sa mearga mai departe", a afirmat primul-ministru, prezent sambata intr-o vizita pe santierul autostrazii Bucuresti - Ploiesti.

De asemenea, el a subliniat importanta continuarii trendului de crestere economica, afirmand ca "peste noapte nu se pot face minuni".

"Una este sa guvernezi intr-o perioada in care ai o crestere economica si nu stii ce sa faci cu banii, cum a fost pe vremea lui Tariceanu, alta este situatia cand a venit criza economica si stiti greutatile pe care le-am avut.

2011 a fost an cu usoara crestere economica. Daca in 2012 continua aceasta crestere economica si avem garantia unei stabilitati economice pentru romani inseamna ca suntem in afara oricarui risc de neplata a obligatiilor sociale si putem spera la mai bine in anii urmatori, dar peste noapte, nimeni nu poate face minuni", a explicat Emil Boc.

Seful Executivului a aratat ca este un sustinator al "non-violentei si al dialogului" si a precizat ca spera ca Opozitia sa nu incurajeze violenta pentru ca ar face rau "tarii in primul rand".

Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au efectuat, sambata, o vizita pe santierul autostrazii Bucuresti - Ploiesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#declaratii emil boc autostrada bucuresti ploiesti, #emil masuri austeritate, #emil boc stabilitate economica , #Premier