77% dintre romani nu cred ca Boc va scoate tara din criza

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 10:07
1174 citiri
77% dintre romani nu cred ca Boc va scoate tara din criza

Mai mult de 77% dintre romani considera ca actualul guvern nu va reusi sa scoata tara din criza, in timp ce 67% spun ca Romania va iesi din recesiune peste trei ani sau chiar mai mult, releva un sondaj CURS.

88% dintre romani cred ca directia in care merge tara este una gresita, iar 75% sustin ca veniturile le-au fost afectate de criza economica in foarte mare si mare masura.

Peste 70% dintre romani sunt de acord cu schimbarea cotei unice, potrivit unui sondaj CURS, care releva faptul ca 7 din 10 romani vor impozite mai mari pentru cei cu salarii mari.

Potrivit studiului realizat de CURS, 71% dintre romani sunt de acord cu schimbarea cotei unice, sustinand ca aceia care castiga mai mult ar trebui sa plateasca impozite mai mari, in timp ce 25% dintre respondenti ar prefera ca valoarea cotei unice sa ramana neschimbata.

Cei mai multi participanti la studiu au precizat ca nu sunt de acord cu introducerea unor impozite suplimentare pentru hipermarketuri, companii petroliere si companii de telecomunicatii.

#romania criza, #emil boc, #recesiune romania, #studiu curs , #stiri Emil Boc