Ada Mesesan ar fi sustinuta de PDL pentru sefia SRTV

Luni, 28 Iunie 2010, ora 12:51
1283 citiri
Ada Mesesan ar fi sustinuta de PDL pentru sefia SRTV

Conducerea PDL intentioneaza sa o propuna pe Ada Mesesan pentru postul de presedinte-director general al SRTv, iar pentru celelalte doua locuri care revin formatiunii in CA al televiziunii publice urmeaza sa fie nominalizati Paul Botez si Catalin Baba, sustin surse democrat-liberale, citate de Mediafax.

Ada Mesesan, sefa Biroului de presa al PDL, ar urma sa fie una dintre propunerile PDL pentru CA al SRTv, aceasta fiind, conform surselor citate, sustinuta si pentru functia de presedinte-director general al televiziunii publice.

Paul Botez, consilier al presedintelui Camerei Deputatilor, si Catalin Baba urmeaza sa fie nominalizati pentru celelalte doua locuri in CA al SRTv care revin PDL, conform algoritmului, au mai declarat sursele citate.

Conform acelorasi surse, pentru Consiliul de Administratie al SRR urmeaza sa fie propusa, din partea Guvernului, Adelina Radulescu.

De asemenea, Mihai Voicu si Doina Tanase sunt nominalizarile PDL pentru cele doua locuri ce revin acestei formatiuni in CA sal SRR, au mentionat sursele democrat-liberale.

Liderii PDL au discutat, duminica seara, numai despre nominalizarile pentru Consiliile de Administratie ale SRTv si SRR, a declarat liderul democrat-liberal Emil Boc, care a evitat sa precizeze numele celor propusi pentru aceste institutii.

"Am discutat in legatura cu nominalizarile pentru Consiliile de Administratie, maine (luni - n.r.) dimineata le vom finaliza si le vom inainta Parlamentuluui in termenul legal", a spus Boc, la finalul reuniunii conducerii PDL.

Intrebat care ar fi propunerile PDL pentru cele doua Consilii de Administratie, Boc a spus: "Maine dimineata le aveti pe tava".

Presedintele PDL a sustinut ca la reuniune nu s-au abordat alte teme.

"Numai despre asta am discutat", a spus Boc.

Sedinta conducerii PDL a durat circa trei ore.

Liderii PDL au discutat si miercuri seara despre propunerile pentru Consiliile de Administratie ale SRTV si SRR, stabilindu-se ca pana luni sa se gaseasca un membru PDL potrivit pentru sefia TVR, vehiculandu-se, pe de alta parte, pentru post, numele Florin Calinescu, Rodica Culcer si Cristian Hrituc.

Surse din partid au declarat atunci, pentru MEDIAFAX, ca liderii PDL au analizat o lista lunga de candidati pentru sefia TVR, unii dintre acestia fiind membri PDL. Premierul Emil Boc i-a propus lui Sebastian Lazaroiu, sambata, sa devina presedinte-director general al SRTv, insa acesta a refuzat, au declarat, pentru "Gandul", surse din PDL, consilierul prezidential nedorind sa comenteze informatiile, spunand ca nu i s-a propus oficial nimic.

In urma negocierilor intre partidele parlamentare, democrat-liberalilor le revin trei locuri in Consiliul de Administratie al SRTV si doua locuri in CA al SRR, democrat-liberalii urmand sa preia sefia TVR, iar UDMR pe cea a SRR. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
#ada, # mesesan, # pdl, # srtv , #stiri Emil Boc