Au fost cumparate deja 1000 de locuinte prin programul "Prima Casa

Sambata, 22 August 2009, ora 22:49
1993 citiri
Au fost cumparate deja 1000 de locuinte prin programul "Prima Casa

 Premierul Emil Boc a anuntat sambata ca 1000 de locuinte au fost cumparate "in mai putin practic de o luna" de cand programul "Prima Casa" a devenit operational.

"In privinta programului Prima Casa, ieri am aflat ca programul Prima Casa s-a transformat in primele 1000 de case care au fost deja vandute, in mai putin practic de o luna de cand a devenit programul operational", a anuntat premierul.

"Dupa ce s-au elaborat normele metodologice de catre banci dupa aprobarea actelor de catre Guvern, in mai putin de o luna, douazeci si ceva de zile practic, 1000 de case au fost deja cumparate prin programul guvernamental despre care am vorbit", a subliniat Emil Boc.

Premierul a explicat ca, in acest mod, se creeaza premizele deblocarii unui alt sector, anume cel al contructiilor. Reprezentantii opozitiei au criticat, saptamana trecuta, programul "Prima Casa".

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu a afirmat, pe 16 august, ca dupa doua luni din cele sapte cat va dura acest program s-au acordat doar 131 de credite pentru ca doar 1,7% din persoanele pana in 35 de ani si 1% dintre cele intre 35 si 40 de ani sunt eligibile. 

#prima, #casa, #boc , #stiri Emil Boc