Berceanu, despre o posibila remaniere: "nu simt, dar poti sa stii? "

Marti, 24 August 2010, ora 00:39
1069 citiri
Berceanu, despre o posibila remaniere: "nu simt, dar poti sa stii? "

Radu Berceanu a declarat, luni, ca nu isi pune problema remanierii din functia de ministru al Transporturilor, operatiune care insa "se poate intampla", informeaza Mediafax. 

" Nu imi pun problema aceasta si nu cred ca trebuie sa te preocupi de asa ceva. E un lucru care se poate intampla. Nu simt, dar poti sa stii?", a spus Berceanu.

Intrebat daca se simte vizat de o posibila remaniere, Berceanu a raspuns ca premierul Emil Boc este cel care analizeaza activitatea ministrilor si face propunerile catre presedintie. Pe de alta parte, intrebat de un reporter cat timp munceste zilnic si cum se relaxeaza, Berceanu a replicat ca lucreaza 12-13 ore pe zi si ca se destinde zburand cu avionul .

"Vin in minister intre 8-9 dimineata si plec pe la 8. Cand ma relaxez eu nu merg la vanatoare sa impusc animale nevinovate, ci preferm sa zbor cu avionul la Strejnic", a spus el.

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca se autoevalueaza pozitiv din punct de vedere al atingerii obiectivelor stabilite prin programul de guvernare si a celor propuse de presedintele Traian Basescu. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#berceanu, #remaniere, #ministru, #boc , #stiri Emil Boc