Berceanu despre remanierea sa: Si Hagi era scos din teren de catre antrenor in unele meciuri

Vineri, 10 Septembrie 2010, ora 15:33
1265 citiri
Berceanu despre remanierea sa: Si Hagi era scos din teren de catre antrenor in unele meciuri

Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a declarat, vineri, referindu-se la schimbarea sa din Guvern, ca si Hagi era scos din teren de catre antrenor, comparand modificarile din structura Executivului cu un meci de fotbal, in care ministrii au fost schimbati de "antrenorul Emil Boc".

"Eu am incercat sa exprim mai plastic parerea mea despre remanieri, spunand ca este ca la fotbal. Cand te trimite antrenorul in teren, nu-l intrebi de ce te trimite acum, de ce te trimite la jumatatea meciului si nici el nu-ti da explicatii. Cand te scoate din teren, chiar daca ai fost bun, te scoate, poate sa te pastreze pentru meciul urmator sau te scoate pentru ca ai fost slab sau poate a nu-ti rupe unul picioarele", a declarat Berceanu, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PDL Dolj.

El a spus ca ii pare rau ca a fost schimbat, intrucat ar fi dorit sa finalizeze "anumite lucruri" pe care le incepuse.

"Mie imi pare rau pentru ca nu pot sa continuu anumite lucruri pana la finalizare, pentru ca erau foarte multe lucruri care erau cu complicatii si pe care trebuie sa le stii si nu e asa de simplu. Cand te asezi in scaunul de ministru trebuie sa te gandesti ca dupa cinci zile, cinci luni sau nu stiu cand o sa te scoli", a mai spus Radu Berceanu.

Fostul ministru al Transporturilor apreciaza ca succesorul sau, Anca Boagiu, nu va avea o problema, intrucat a mai detinut acest portofoliu in urma cu zece ani.

"Eu sunt convins si ii urez doamnei Boagiu sa faca lucrurile bune pe care sunt sigur ca poate sa le faca. Nu cred ca va fi cine stie ce problema la Ministerul Transporturilor. A mai fost ministru al Transporturilor, e adevarat acum zece ani, dar nu intra intr-un minister in care intri asa fara sa stii", a mai spus presedintele PDL Dolj.

Intrebat cine a fost antrenorul care l-a scos din teren, Radu Berceanu a spus: "Antrenorul a fost domnul Emil Boc. Nu ati vazut ca in unele meciuri a fost scos si Hagi de pe teren?!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#berceanu remaniere hagi , #stiri Emil Boc