Berceanu: Nu cred ca disponibilizatii vor primi salarii compensatorii

Vineri, 14 August 2009, ora 14:15
1162 citiri
Berceanu: Nu cred ca disponibilizatii vor primi salarii compensatorii

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat vineri, corespondentului NewsIn, ca nu crede ca oamenii pe care ii va concedia au prevazute salarii compensatorii in contractul colectiv de munca.

"Nu cred ca au asa ceva in contractul colectiv de munca. O sa vedem, dar pana la urma, si daca au astfel de lucruri, o sa mergem si pe calea asta, ele sunt foarte diferite, ca sunt 10-12, cei care au un tip de contract, apartin la o alta centrala sindicala, contractele au anumite prevederi", a declarat Berceanu, aflat intr-o vizita de lucru in judetul Cluj.

Ministrul a mai afirmat ca sunt si angajati din teritoriu care vor fi afectati, ei lucrand la agentii despre care ministrul a spus ca i-a fost foarte greu sa inteleaga ce fac.

"Sunt si in teritoriu, de la agentii teritoriale. Eu, cand am discutat, mi-era foarte greu sa inteleg ce fac. (...) E vorba de toata restructurarea care se face cu agentiile, cu directia care vine in minister si asa mai departe, dar o sa plece un numar care face cam atat, cat ati spus dumneavoastra (624 - n.r.), de la Directia de Sanatate sunt vreo 180 care isi pierd locul de munca si isi cauta alt loc de munca", a mai spus ministrul.

Emil Boc si Radu Berceanu au vizitat in cursul zilei de vineri santierul nodului rutier de la Gilau, de pe traseul Autostrazii Transilvania, santierul centurii de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Valcele-Apahida, si vor participa si la inaugurarea centurii de ocolire a muncipiului Gherla 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#agentii, #berceanu, #disponibilizari, #salarii , #stiri Emil Boc