Boc: 1 septembrie, deadline-ul pentru restructurare

Sambata, 10 Iulie 2010, ora 00:51
1460 citiri
Boc: 1 septembrie, deadline-ul pentru restructurare

Premierul Emil Boc a declarat ca 1 septembrie este termenul convenit cu seful statului pana la care trebuie finalizata restructurarea de care depinde in buna parte revenirea, in sectorul public, de la 1 ianuarie, la un salariu mai mare decat cel actualmente redus cu 25%, informeaza Mediafax. 

Premierul Emil Boc s-a aflat, vineri, la Galati, alaturi de ministrul de Interne Vasile Blaga, cei doi intalnindu-se cu Kristalina Georgieva, comisar european pentru cooperare internationala, ajutor umanitar si raspuns la crize.

Premierul a spus ca termenul 1 septembrie 2010 la care a facut referire presedintele Traian Basescu in interviul de joi de la TVR, este stabilit de Guvern si discutat cu presedintele Romaniei.

"Practic, (este, n.r.) un lucru absolut necesar - sa ducem pana la capat procesul de restructurare de care depinde in buna parte revenirea de la 1 ianuarie la un salariu mai mare pe sectorul bugetar decat acela care este acum redus cu 25%.

Dupa cum ati putut observa, Guvernul a luat deja masuri dure in acest sens, chiar in propria ograda, ma refer aici la reducerea numarului secretarilor de stat, subprefectilor si continuand cu toate structurile nationale si locale care fac parte din procesul de restructurare", a spus Boc. 

#basescu, #boc, #restructurare, #salariu , #stiri Emil Boc