Boc a cerut ministrilor sa prezinte bilantul pe 2010

Miercuri, 08 Decembrie 2010, ora 15:12
959 citiri
Boc a cerut ministrilor sa prezinte bilantul pe 2010

Premierul Emil Boc a solicitat membrilor Cabinetului sa prezinte public bilantul propriei activitati pe anul 2010 si proiectele majore pe care le vor derula in 2011, precum si sa stabileasca un program clar de investitii prioritare pe anul viitor, au declarat agentiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

Potrivit acestora, premierul a solicitat tuturor ministrilor sa organizeze in perioada urmatoare conferinte de presa in care sa prezinte un bilant pe anul 2010 si proiectele majore pe care le au planificate pentru anul viitor.

"Premierul a cerut inca o data ministrilor sa prezinte proiectele prioritare de investitii, pentru care Guvernul trebuie sa asigure finantarea anul viitor, si le-a solicitat sa prezinte in conferinte de presa ceea ce au realizat la fiecare minister in acest an si care sunt proiectele importante pe care le vor realiza anul in 2011", au precizat sursele citate.

Solicitarea primului-ministru vine dupa ce Fondul Monetar International a cerut Guvernului ca in 2011 sa fie stabilit clar un program de investitii prioritare pentru care sa se asigure finantare de la buget si din fondurile europene.

In luna februarie, premierul Emil Boc a cerut ministrilor sa organizeze conferinte de presa cel putin o data la doua saptamani, in care sa prezinte principalele proiecte initiate, astfel incat sa fie asigurata o mai buna comunicare, au declarat atunci, agentiei MEDIAFAX, surse ministeriale.

Dupa solicitarea premierului au fost organizate o serie de conferinte de presa la Ministerele Muncii, Finantelor, Dezvoltarii Regionale, Mediului si Culturii, sistem intrerupt dupa o scurta perioada. 

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#bilant, #boc, #investitii, #ministri, #proiecte , #stiri Emil Boc