Boc a numit in functii mai multi secretari

Vineri, 22 Ianuarie 2010, ora 11:49
1309 citiri
Boc a numit in functii mai multi secretari

Premierul Emil Boc l-a numit pe Barna Tanczos in functia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), se arata in decizia publicata joi in Monitorul Oficial, informeaza NewsIn.

Ceilalti trei secretari de stat din MDRT sunt Ioan Andreica, Gheorghe Razvan Murgeanu si Sorin Munteanu.

Astfel, Ioan Andreica si Gheorghe Razvan Murgeanu, anterior secretari de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, raman pe aceleasi functii si in noua structura.

De asemenea, Sorin Munteanu, secretar de stat la fostul Ministerul al Turismului, isi pastreaza pozitia in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, minister rezultat din comasarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei si Ministerul Turismului.

Liderul UDMR Marko Bela declara in 11 ianuarie ca Uniunea a stabilit deja persoanele care vor fi propuse pentru functii de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului - Tanczos Barna - si la Ministerul Economiei - Borbely Karoly. 

Tot joi, premierul Emil Boc l-a numit pe Iosif Moldovan, fost director general al Companiei Nationale a Uraniului, in functia de secretar de stat la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), se arata in decizia publicata joi in Monitorul Oficial.

Adrian Radulescu, presedintele LAPAR, a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), in timp ce Nicolae Giugea a fost eliberat din aceasta functie, iar Sorin Sergiu Chelmu va ocupa temporar functia de secretar general adjunct.

De asemenea, Emil Boc a luat decizia "aplicarii mobilitatii pentru Ion Anghel din functia publica de secretar general in cadrul Ministerului Mediului si Padurilor in functia publica de secretar general in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale".

Ministrul agriculturii, Mihail Dumitru, anunta in luna decembrie, imediat dupa numirea la conducerea ministerului, ca presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Adrian Radulescu, ar putea fi secretar de stat la MADR, iar Sorin Sergiu Chelmu secretar general.

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului (ADS), Nicolae Giugea, a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), la inceputul lunii octombrie, potrivit unei decizii a premierului Emil Boc.

Intr-o Hotarare de Guvern publicata in 12 ianuarie in Monitorul Oficial se arata ca Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va avea in structura sa trei secretari de stat, dupa ce la sfarsitul anului 2009, Guvernul elimina un post de secretar de stat, pastrand doar doua, si pe cel de subsecretar.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#boc, #numire, #secretari, #stat , #stiri Emil Boc