Boc, extrem de incantat de portalul e-Romania

Marti, 16 Iunie 2009, ora 12:30
1803 citiri
Boc, extrem de incantat de portalul e-Romania

Premierul Emil Boc s-a aratat foarte incantat de portalul e-Romania, a carui lansare a avut loc marti la sediul ministerului Comunicatiilor.

Boc l-a felicitat pe ministrul Comunicatiilor Gabriel Sandu pentru faptul ca si-a respectat promisiunile facute romanilor la inceputul mandatului.

Primul ministru a laudat si portalul, cu ajutorul caruia romanii vor putea obtine orice informatie in legatura cu tara noastra si comunitatile de peste hotare.

"De acasa, de oriunde ne aflam, putem obtine informatii cu privire la comunitatea in care traim. Este un program de succes si sunt convins ca romanii il vor privi ca atare, economisind timp si bani", a laudat Boc portalul.

Portalul contine subsistemele e-Administratie, e-Guvernare, e-Sanatate, e-Educatie, e-Cultura, impartite pe patru niveluri importante si presupune descarcarea si obtinerea tuturor documentelor, prin intermediul celor peste 3.500 de site-uri apartinand comunelor si oraselor din Romania.

Astfel, in fiecare resedinta de judet si in marile orase vor fi instalate puncte de legatura la Internet wireless in parcuri, institutii publice sau in universitati.

De asemenea, pana la sfarsitul anului 2012, toti cetatenii vor avea acces la un punct fix de telefonie.

#portal, #site, #internet, #telefonie , #stiri Emil Boc