Boc ne indeamna sa privim cu optimism spre 2012

Vineri, 29 Iulie 2011, ora 14:52
1110 citiri
Boc ne indeamna sa privim cu optimism spre 2012

Romania se indreapta spre al treilea trimestru consecutiv de crestere economica, iar acest lucru se va resimti si in buzunarele romanilor in 2012, a declarat, vineri Emil Boc. 

"Romania are toate sansele sa aiba trei trimestre consecutive de crestere economica daca statistica va confirma datele pe care noi le avem la Ministerul Finantelor.

Adica au fost trimestrul IV 2010, trimestrul I si trimestrul II 2011; datele le vom avea la finalul lunii august.

Acum, suntem in trimestrul III al anului 2011, care este trimestrul de varf al investitiilor din orice an", a spus premierul, in cadrul unor declaratii de presa ocazionate de inaugurarea portiunii de autostrada Constanta - Murfatlar, de 14 km, parte a tronsonului Medgidia-Constanta din Autostrada Soarelui.

"Faptul ca ne indreptam spre al treilea trimestru consecutiv de crestere economica reprezinta niste semne pozitive, care in cele din urma ne vor ajuta sa ne atingem obiectivul pe care il avem: ca toata aceasta crestere economica sa se resimta in buzunarele romanilor.

Iar acest lucru se va putea resimti mai ales in 2012, pentru ca acum adunam aceste puncte pozitive care dupa aceea se vor transforma in beneficii si pentru oamenii obisnuiti, care au suportat cu greu acesti doi ani de criza si carora in primul rand, le multumim pentru faptul ca Romania a reusit sa evite colapsul economic.

Am reusit pentru ca romanii au fost aceia care au inteles vremurile crizei, iar acum putem sa ne uitam cu mai mult optimism spre anul 2012", a subliniat Emil Boc.

In prezent insa nu e "timp de sampanie", a avertizat Boc. "

Trebuie sa nu facem pasi inapoi pe linia reformelor si sa nu cadem in patima populismului.

A face reforma inseamna a avea investitii si locuri de munca. Ca daca acestea exista, vor fi bani si pentru pensii", a conchis el. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#emil boc, # crestere economica, # optimism boc , #stiri Emil Boc