Boc: norii crizei inca nu s-au risipit

Vineri, 27 Mai 2011, ora 15:04
1158 citiri
Boc: norii crizei inca nu s-au risipit

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, la Campina, ca Romania a iesit din recesiune, dar ca norii crizei nu s-au risipit, iar acesti nori se pot transforma in furtuna daca Guvernul actioneaza "ca PNL si PSD in 2007 si 2008", transmite corespondentul Mediafax.

Emil Boc a afirmat, vineri, la Campina, unde a participat la inaugurarea unui bazin de inot, ca Romania a iesit din recesiune, dar ca norii crizei nu s-au risipit.

Premierul a sustinut ca "norii crizei" se pot risipi daca Guvernul va continua sa faca investitii in infrastructura si ca acesti nori se pot transforma "din nou" in furtuna daca Guvernul procedeaza "ca PNL si PSD in 2007 si mai ales in 2008".

De asemenea, el l-a felicitat pe ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spunand ca acesta finanteaza obiective de investitii in infrastructura "acolo unde trebuie".

Premierul Emil Boc, ministrul Turismului, Elena Udrea, si presedintele Carmerei Deputatilor, Roberta Anastase, s-au aflat, vineri, la Campina, unde au participat la inaugurarea primului bazin de inot realizat in cadrul programului "Bazine de inot" derulat de Compania Nationala de Investitii.

Bazinul a costat peste un milion de euro din fonduri guvernamentale, iar constructia acestuia a inceput in 2010 si s-a finalizat in urma cu trei saptamani. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#emil boc, #criza, #romania recesiune , #stiri Emil Boc