Boc: OUG 50 va fi aprobata rapid de Parlament

Miercuri, 24 Noiembrie 2010, ora 23:44
1622 citiri
Boc: OUG 50 va fi aprobata rapid de Parlament

Ordonanta privind creditele de consum va fi aprobata de Parlament cat mai rapid, in termenele procedurale stabilite, Guvernul neavand mijloace legislative de interventie, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc, potrivit Mediafax. 

Intrebat de jurnalisti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria, daca este ingrijorat de modul in care decurg dezbaterile in Parlament in ceea ce priveste aceasta ordonanta, seful Guvernului a afirmat ca este convins ca actul normativ va fi aprobat rapid de catre Legislativ.

"Guvernul nu poate face treaba Parlamentului. Guvernul a facut ceea ce trebuie si a trimis ordonanta de urgenta la Parlament. Sunt convins ca Parlamentul o va aproba in termenele procedurale stabilite astfel incat sa fie aprobata cat mai repede cu putinta.

Guvernul, din acest punct de vedere, nu are mijloacele legislative de interventie", a spus Boc. OUG 50/2010 privind creditele de consum se afla in dezbatere la Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor, dupa ce a fost aprobata in Senat fara nicio modificare.

Dezbaterile din Comisia de buget, finante si banci a Camerei Deputatilor privind amendamentele depuse la ordonanta au fost intrerupte miercuri, din lipsa de cvorum, iar deputatii vor relua discutiile cel mai devreme marti. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#boc, #parlament, #ordonanta de urgenta, #oug 50 , #stiri Emil Boc