Boc: Programul "Primul Siloz" trebuie regandit

Luni, 21 Martie 2011, ora 18:44
1432 citiri
Boc: Programul "Primul Siloz" trebuie regandit

Primul-ministru Emil Boc a declarat luni ca a discutat cu ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, pentru a regandi Programul "Primul Siloz", despre care considera ca nu lucreaza la capacitatea pentru care a fost planificat, relateaza NewsIn.

"Programul Primul Siloz nu lucreaza la capacitatea pentru care a fost creat, motiv pentru care am discutat cu ministrul agriculturii ca el sa fie regandit, astfel incat sa obtina o performanta suplimentara", a declarat Emil Boc.

Premierul Emil Boc a vizitat luni, impreuna cu ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, sediul SC REMAT Bucuresti Sud SA din sectorul 4, pentru a vedea cum a demarat editia din acest an a Programului Rabla.

Guvernul a adoptat in data de 15 iulie 2009 normele metodologice cu privire la Programul "Primul Siloz".

Programul guvernamental "Primul Siloz" prevede ca producatorii de cereale sa-si poata depune productia la depozite licentiate de Ministerul Agriculturii.

Cerealele vor fi depozitate pe categorii de calitate a granelor, iar producatorul va primi un certificat in care va fi mentionata cantitatea depusa.

Cu acest certificat, producatorii pot merge la banca pentru a solicita creditele necesare continuarii lucrarilor agricole sau pentru a plati furnizorii. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#emil boc, # programul primul siloz , #stiri Emil Boc