Boc promite finalizarea lucrarilor la centura Clujului pana in iulie

Miercuri, 08 Iunie 2011, ora 10:28
1384 citiri
Boc promite finalizarea lucrarilor la centura Clujului pana in iulie

Lucrarile la varianta de ocolire nord-est a municipiului Cluj-Napoca vor fi gata pana in luna iulie, promite premierul Emil Boc, dupa ce a vizitat santierul si a inspectat stadiul lucrarilor, conforn corespondentului Mediafax.

Boc a sosit, miercuri dimineata, in zona Apahida, fiind insotit de prefectul de Cluj, Florin Stamatian, de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, de primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, si de deputatul Daniel Buda.

"Lucrarile la varianta de ocolire nord-est a municipiului Cluj-Napoca, pe relatia Bulevardul Muncii - Apahida, vor fi finalizate la inceputul lunii iulie, iar aceasta centura va scoate traficul greu din municipiu.

Sunt putin suparat ca lucrarea a inceput cand eram eu primar si nu a fost finalizata pana acum, dar am venit ca sa ma asigur ca va fi gata pana la inceputul lunii iulie", a spus Boc.

Totodata, premierul a prezentat lista persoanelor care vor fi despagubite si care au terenuri pe traseul variantei si le-a spus unor proprietari prezenti ca isi vor primi banii in urmatoarele zece zile.

Varianta de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relatia nord-est are o lungime de trei kilometri, costurile lucrarilor ridicandu-se la 26,6 milioane de lei.

Lucrarea este realizata in proportie de 92 la suta.

Lucrarile la varianta de ocolire nord-est a municipiului Cluj-Napoca au inceput in anul 2006.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#emil boc, #centura cluj, #lucrari centura , #stiri Emil Boc