Boc va aplica legea, "cu toate consecintele"

Joi, 14 Octombrie 2010, ora 00:19
1380 citiri
Boc va aplica legea, "cu toate consecintele"

Guvernul va aplica legea, "cu toate consecintele", in cazul in care protestul declansat de catre angajatii din Ministerul Finantelor se va extinde si la nivelul altor institutii, potrivit premierului Emil Boc, informeaza Mediafax. 

El a aratat, miercuri seara, ca singura solutie pentru rezolvarea problemei este respectarea legii. Intrebat la postul public de televiziune ce va face Guvernul daca actiunile de protest de la Finante se extind, premierul a raspuns ca legea va fi aplicata, cu toate consecintele.

"Nu avem ce negocia cu aplicarea legii. Stiu ca sunt vremuri grele, iar banii nu sunt suficienti. Guvernul nu a adus criza, dar poate depasi criza daca face ce trebuie, altfel o adancim", a spus Boc.

Premierul a explicat totodata ca stimulente salariale pot fi platite la Ministerul Finantelor doar angajatilor care contribuie la combaterea evaziunii fiscale, ori rezultatele inregistrate pana in prezent la nivelul institutiei nu sunt pe masura solicitarilor si a planului de incasari stabilit.

"Stimulente se pot acorda doar acelor persoane, putine la numar, care au depasit planul", a spus Boc, la postul public de televiziune. El a amintit totodata, referindu-se la protestatarii de la Ministerul Finantelor, ca angajatii din sistemul bugetar nu sunt platiti pentru orele in care nu muncesc. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#boc, #lege, #consecinte, #stimulente, #ministerul finante , #stiri Emil Boc