Chirie de 20 euro, decontata de Guvern

Luni, 12 Octombrie 2009, ora 12:07
1969 citiri
Chirie de 20 euro, decontata de Guvern

Demnitarii, secretarele, asistentii, consilierii si chiar consilierii consilierilor locuiesc in apartamente situate in centrul Capitalei, iar guvernul le deconteaza chiria.

Spre exemplu, Constantina Maria Bucea si Ganema Mihaela Rotaru, consillierele personale ale consilierului Cynthia Carmen Curt, de la Cancelaria premierului Emil Boc au primit fiecare, cate o locuinta de la Regia Autonoma de Administrare a Protocolului de Stat (RA-APS), pentru care platesc o chirie de 20 de euro pe luna, scrie Romania Libera.

Intrebata cum a primit locuinta de la RA-APPS, consilierul Constantina Maria Bucea ne-a declarat: "Nu mai tin minte exact. Nu pot sa va raspund. Nu sunt abilitata sa vorbesc. Intr-adevar, nu am rang de demnitar".

Reprezentatii Biroului de presa al RA-APPS sustin ca legislatia permite chiar si functionarilor de grad inferior sa primeasca locuinte de stat, potrivit cotidianului citat.

Acest lucru este posibil datorita unui mic paragraf adaugat la sfarsitul unui articol din legea care reglementeaza asigurarea, pe perioada mandatului, a locuintelor de serviciu pentru demnitari.

#apartamente, #apps, #case, #chirie, #demnitari, #locuinte, #ra , #stiri Emil Boc