Costin: Premierul a fost de acord cu mentinerea subventiilor la caldura la nivelul actual

Vineri, 20 August 2010, ora 16:37
970 citiri
Costin: Premierul a fost de acord cu mentinerea subventiilor la caldura la nivelul actual

Presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, a declarat, vineri, la finalul discutiilor de la Guvern, ca premierul a fost de acord cu mentinerea la nivelul actual a subventiilor la caldura pentru populatie in iarna 2010-2011, precizeaza Mediafax.

Costin a spus ca i-a propus premierului Emil Boc, la discutiile de la Palatul Victoria, ca in 2010 subventiile la incalzire sa fie mentinute si pentru populatie, iar premierul a fost de acord cu acest lucru.

Liderul BNS a adaugat ca in aprilie 2011 urmeaza sa fie definitivat un program foarte clar cu privire la aceste subventii.

Premierul Emil Boc a anuntat, joi, ca subventiile pentru termoficare vor fi acordate mai departe si in acest an, iar anul viitor, din aprilie, se va aplica noua strategie din domeniu, la care Guvernul lucreaza in momentul de fata.

Boc a declarat, joi, pe santierul Autostrazii Transilvania, ca a cerut Guvernului sa pregateasca strategia astfel incat, de anul viitor, subventia sa fie acordata numai celor care au nevoia sociala a fi sustinuti de stat si a nu mai fi platita nediferentiat, asa cum s-a practicat in ultimii zece ani.

 

#subventii caldura boc mentinere , #stiri Emil Boc