Emil Boc: Guvernul isi va corela politicile cu BNR, pentru relansarea creditului

Sambata, 14 Februarie 2009, ora 09:52
2045 citiri
Emil Boc: Guvernul isi va corela politicile cu BNR, pentru relansarea creditului

Premierul a spus ca Guvernul isi va corela politicile cu BNR, pentru a relansa creditul, atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

Primul ministru a promis ca Executivul va face pasii necesari pentru debirocratizare la nivel central. "Incercam sa mai taiem din obezitatea birocratica a aparatului central guvernamental si ma refer aici la cel ministerial, unde s-a ingrasat atat de mult, incat s-a ajuns sa se calce in picioare acest aparat birocratic de multe ori, sa-si dubleze, sa-si tripleze cerintele fata de cetateni prin acte, numai ca sa-si justifice existenta", a declarat Emil Boc, citat de NewsIn.

Emil Boc despre criza financiara

Premierul Romaniei a declarat ieri, la Cluj, in timpul unei vizite la fabrica Remarul "16 februarie", ca in tara noastra criza economica nu si-a facut inca toate efectele, insa spera ca, printr-o politica de investitii, sa fie evitate majoritatea acestora.

"Vreau sa va spun ca aceasta criza economica este la nivel mondial acum si nu si-a facut toate efectele. Urmeaza sa mai avem consecintele ei, dar eu cred ca in Romania, printr-o politica de investitii, vom evita majoritatea acestora", a spus Boc in fata a circa 100 de angajati ai fabricii Remarul "16 februarie".

Premierul a efectuat, ieri, o vizita la fabrica de material rulant Remarul "16 februarie". La inceputul vizitei, acesta a tinut sa inspecteze cateva vagoane reconditionate de aceasta firma, urcandu-se prima data intr-un vagon rosu apoi intr-unul portocaliu. seful guvernului a spus, glumind, ca a vrut altfel sa demonstreze ca nu exista discriminare in cadrul coaliteii de guvernamant. Dupa ce a vizitat vagoanele reconditionate, Boc a vorbit salariatilor adunati in sala festiva pentru a sarbatori 139 de ani de la infiintarea fabricii, spunandu-le ca Sorin Aposto este "actualul si, sper, incepand de duminica, viitorul primar al Clujului".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lucrează la un mecanism legislativ prin care își dorelte să blocheze entitățile neautorizate care oferă investiții în mediul online, a...
#credite, #criza, #financiara, #investitii, #romania , #stiri Emil Boc