Fostul ministru al Agriculturii vrea la Bruxelles

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 12:26
1024 citiri
Fostul ministru al Agriculturii vrea la Bruxelles

Fostul ministru al Agriculturii Mihail Dumitru a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, in care si-a prezentat bilantul mandatului, ca intentioneaza ca de anul viitor sa lucreze in structurile Comisiei Europene, la Bruxelles, informeaza Mediafax.

"Deocamdata raman in Romania, dar intentia mea este ca undeva, anul viitor, sa plec la Bruxelles", a spus Dumitru.

El a adaugat ca miercuri seara i-a spus premierului Emil Boc ca nu vrea sa mai ramana in functie.

"Nu mi-am depus formal o demisie, dar dupa discutiile de miercuri seara i-am spus premierului ca nu vreau sa mai raman din motive personale" , a adaugat Dumitru.

Mihail Dumitru a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca a fost invitat de premier la Palatul Victoria, Emil Boc informandu-l ca se afla pe lista ministrilor care vor fi remaniati si multumindu-i pentru colaborare, el luandu-si cu aceasta ocazie ramas bun de la seful Guvernului.

El a fost inlocuit de deputatul PDL Valeriu Tabara.

Dumitru a venit la conducerea Ministerului Agriculturii din pozitia de negociator-coordonator al Programului de dezvoltare rurala pentru Romania, la Comisia Europeana.

Avantajele unei tabere internaționale pentru copii
Avantajele unei tabere internaționale pentru copii
În calitate de părinte, poate v-ați pus de multe ori întrebarea – care este tabăra cea mai potrivită pentru fiul meu de 12 ani? Dar pentru fiica mea de 10 ani? Taberele pentru juniori sunt...
#bruxelles, #dumitru, #functie, #remaniere, #tabara , #stiri Emil Boc