Frunda: Premierul Boc nu are dreptate cand spune ca am iesit din criza

Duminica, 27 Februarie 2011, ora 00:13
1441 citiri
Frunda: Premierul Boc nu are dreptate cand spune ca am iesit din criza

Senatorul UDMR Frunda Gyorgy l-a contrazis, sambata, la Congresul Uniunii, pe premierul Emil Boc, spunand ca acesta nu are dreptate cand afirma ca tara a iesit din criza, fiind de parere ca UDMR trebuie sa reevalueze situatia si sa decida asupra viitorului daca economia nu se va relansa pana in vara, transmite Mediafax.

Frunda a afirmat ca premierul nu a avut dreptate nici in urma cu doi ani cand a spus ca Romania a intrat in criza.

"L-am auzit pe domnul premier Boc cu o cuvantare invatata de acasa, dupa parere mea, rigida. Premierul nu are dreptate cand spune ca am iesit din criza, asa cum nu a avut dreptate nici acum doi ani cand a spus ca am intrat in criza, pentru ca atunci cetatenii aveau ceva bani in buzunar, iar acum nu mai au. Trebuie sa avem un parteneriat care sa ne asigure ca vom beneficia si in viitor de drepturile pe care le-am dobandit. Daca nu reusim sa avem rezultate pana la inceputul verii, daca nu se va revigora economia, trebuie sa reevaluam situatia si sa decidem asupra solutiei de viitor", a spus senatorul UDMR.

Frunda a cerut viitoarei conduceri a UDMR sa se gandeasca la o solutie pentru viitor, tinand cont de alegerile din 2012. 

"Orice vom face, vom fi prezenti intre PCM si Partidul Popular al Maghiarilor din Ardeal si vom fi criticati.

Indiferent de program sau de statut, va trebui sa avem o imagine clara a viitorului. Stim ca avem oameni care pot sa rezolve nu doar problemele comunitatii, ci si ale tarii si rog urmatoarea conducere sa se gandeasca la directia din viitor, la felul in care vom castiga alegerile locale si la felul in care vom intra in Parlamentul Romaniei pe propriile picioare", a spus Frunda.

Presedintele PDL, premierul Emil Boc, a sustinut, sambata, la Congresul UDMR, ca Romania are in urmatoarele sase luni cea mai buna perspectiva economica din tarile Europei Centrale si de Est si va fi ferita de colapsul economic care exista in 2008.

Emil Boc a declarat, sambata, la Congresul UDMR de la Oradea, ca ceea ce s-a facut a fost corect si este temei pentru o crestere economica sanatoasa.

"Bilantul pe ianuarie, intareste previziunile bune. Romania are in urmatoarele sase luni cea mai buna perspectiva economica din tarile Europei Centrale si de Est. Datele pe ianuarie arata ca veniturile la bugetul de stat au crescut fata de ianuarie 2010 si fata de media trimestrului IV a anului 2010, astfel incat la sfarsitul primului trimestru, in luna martie, Romania va iesi din recesiune. Ceea ce am facut a fost corect, si este temei pentru o crestere economica sanatoasa.

Consecintele vor fi ca Romania va fi ferita de pericolele care o pandeau din 2008, cand am inceput guvernarea, nu va avea in fata pericolul unui colaps economic si va avea posibilitatea ca prosperitatea sa fie resimtita in buzunarul fiecarui cetatean", a spus Boc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#crizarecesiune, # relansarea economiei, #emil boc , #stiri Emil Boc