In decembrie va fi terminata AUTOSTRADA VESTULUI

Marti, 09 August 2011, ora 16:02
2039 citiri
In decembrie va fi terminata AUTOSTRADA VESTULUI

Din decembrie, autostrada care leaga Timisoara de Arad va fi gata, i-au promis constructorii drumului premierului Emil Boc, aflat in vizita, pe santier.

Prim-ministrul Boc a anuntat ca cel putin doi ani de la darea in folosinta a Autostrazii Vestului se va circula gratis pe ea. 

Premierul Emil Boc a spus ca nu se pune, deocamdata, problema introducerii unor taxe de autostrada, insa subiectul va fi adus in discutie in 2013 "in exercitiul financiar urmator", dupa ce Guvernul va fi realizat mai multe tronsoane din coridorul IV Paneuropean (n.r. autostrada Sibiu - Pitesti sau Comarnic - Brasov in parteneriat public-privat), scrie Capital.

"Aceasta parte de tara beneficiaza de cele mai importante resurse europene si publice pentru infrastructura. Este vorba despre autostrada Arad - Timisoara, centura Aradului, tronsoanele Timisoara - Lugoj si Arad - Nadlac. Daca se lucreaza in acelasi ritm, autostrada va fi gata. Se lucreaza mult mai bine decat la Bucuresti - Ploiesti, unde am dubii ca vor termina la timp", a spus Emil Boc.

In prezent, din cei 32 de kilometri ai autostrazii, 21,5 kilometri sunt acoperiti cu asfalt. 

#autostrada vestului, #autostrada , #stiri Emil Boc