Ministrul Agriculturii, primul remaniat

Joi, 02 Septembrie 2010, ora 14:42
1320 citiri
Ministrul Agriculturii, primul remaniat

Ministrul Agriculturii Mihail Dumitru a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca a fost invitat de premier la Palatul Victoria, Emil Boc informandu-l ca se afla pe lista ministrilor care vor fi remaniati si multumindu-i pentru colaborare, el luandu-si cu aceasta ocazie ramas bun de la seful Guvernului.

"Am fost invitat de premier la Palatul Victoria. Domnul Boc m-a informat ca sunt pe lista ministrilor care vor fi remaniati si mi-a multumit pentru colaborare.

Nu mi-am dat demisia, nu aveam o demisie scrisa. Mi-am luat la revedere si i-am spus primului-ministru ca experienta mea ca membru al Cabinetului a fost interesanta si am exprimat speranta ca ne vom intalni si vom colabora si in viitor, evident, eu din alta postura", a declarat Dumitru pentru MEDIAFAX.

Ministrii Radu Berceanu, Sebastian Vladescu, Mihai Seitan si Mihail Dumitru au avut discutii separate, joi, la Palatul Victoria, cu primul-ministru Emil Boc, inaintea Colegiului Director al PDL, in care se va decide remanierea Guvernului.

Seful statului a avut o intrevedere cu Emil Boc in cusul dimnetii, pe tema remanierii.

Pentru Ministerul Agriculturii sunt vehiculate numele democrat-liberalului Valeriu Tabara, care a mai detinut aceasta functie, precum si cel al secretarului de stat in MADR, Adrian Radulescu, demnitar asumat de UNPR.

#ministru, #agriculturii, #demitere, #remaniere, #boc , #stiri Emil Boc