Negoita ii cere lui Boc sa incurajeze mediul de afaceri

Duminica, 21 Noiembrie 2010, ora 23:54
1533 citiri
Negoita ii cere lui Boc sa incurajeze mediul de afaceri

Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, i-a cerut, duminica, premierului Emil Boc, in timpul reuniunii organizatiei PDL Bucuresti, sa prezinte masuri clare, menite sa incurajeze mediul de afaceri, informeaza Mediafax.

"Am o sugestie pentru primul ministru: va rog sa iesiti cu cateva masuri clare pe care sa le priceapa orice cetatean, care sa incurajeze afacerile in aceasta tara", a spus Liviu Negoita la reuniunea reprezentantilor PDL Bucuresti la care a fost prezent si premierul Emil Boc.

Negoita a precizat apoi, pentru MEDIAFAX, ca premierul ar trebui sa prezinte "masuri clare pentru mediul de afaceri, pe care sa le priceapa oamenii".

"Cred ca in capitalism oamenii de afaceri, cei care aduc venituri la buget, sunt foarte importanti", a spus Liviu Negoita aratand ca el sustine in continuare eliminarea si reducerea unor taxe.

El a spus ca "inca au ramas" foarte multe taxe in Romania. 

”Taxa pe soare” va fi abrogată prin OUG. Ce propune Ministerul lui Sebastian Burduja
”Taxa pe soare” va fi abrogată prin OUG. Ce propune Ministerul lui Sebastian Burduja
Ministerul Energiei va propune abrogarea printr-o ordonanţă de urgenţă a „taxei pe soare” pentru prosumatori, a anunţat ministrul PNL Sebastian Burduja. Liberalul a adăugat că această...
#negoita, #boc, #mediu de afaceri, #masuri, #taxe , #stiri Emil Boc