Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Enel vrea servicii integrate de arhivare. Vezi cate milioane de lei va cheltui

Enel vrea servicii integrate de arhivare. Vezi cate milioane de lei va cheltui


Enel Energie va plati 40,54 mil. lei, fara TVA, pentru servicii integrate de arhivare, cum ar fi servicii de transport si pastrare a arhivei fixe, servicii de executare a arhivei electronice, precum si servicii de realizare a sistemului informatic de arhivare electronica, potrivit e-licitatie.ro.

Contractul a fost atribuit companiei Information Business Consulting SA, prin negociere, in 30 noiembrie 2011. Compania care a castigat licitatia trebuie sa ofere si servicii post-implementare de mentenanta si suport tehnic operational.

Enel este unul dintre cei mai importanti furnizori de electricitate din Romania. Operatiunile Enel in sectorul de furnizare a energiei electrice cuprind companiile Enel Energie si Enel Energie Muntenia, care furnizeaza electricitate in cele trei zone in care Enel este prezenta.

Enel Energie cuprinde activitatile de furnizare din Banat (judetele Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin) si Dobrogea (judetele Constanta, Calarasi, Tulcea, Ialomita), deservind 1.450.000 de clienti.

Enel Energie Muntenia furnizeaza energie electrica in zona Muntenia Sud (municipiul Bucuresti, judetele Ilfov si Giurgiu), unde compania are circa 1.100.000 de clienti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1113 ori