Romgaz aloca 50 milioane lei pentru servicii seismice 3D

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 13:34
1261 citiri
Romgaz aloca 50 milioane lei pentru servicii seismice 3D

Producatorul national de gaze naturale Romgaz SA din Medias aloca din surse proprii 50,6 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de achizitie si procesare seismica 3D, potrivit unui anunt de participare publicat pe e-licitatie.ro

Romgaz va organiza in acest sens in 19 decembrie o licitatie deschisa, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut. Durata contractului este de noua luni de la data atribuirii.

Locul principal de prestare este perimetrul de lucru Grebenis, situat in perimetrele de explorare Transilvania Nord si Transilvania Centru. Volumul total al serviciilor seismice solicitate este de 700 km patrati - suprafata achizitie date 3D.

Ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare de 505.715 lei si o garantie de buna executie de 5% din valoarea fara TVA a contractului.

Romgaz are ca principal obiect de activitate extractia si inmagazinarea gazelor naturale. Romgaz asigura, alaturi de OMV Petrom, aproximativ doua treimi din productia anuala de gaze naturale a Romaniei. Actionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, care detine 85,01% din actiuni, iar restul de 14,99% din actiuni apartine Fondului Proprietatea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romgaz achizitii procesare seismica , #Companii energetice