ANRE analizeaza solutii pentru cresterea eficientei energetice

Miercuri, 11 Aprilie 2012, ora 15:00
1515 citiri
ANRE analizeaza solutii pentru cresterea eficientei energetice

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) va organiza, in urmatoarele doua luni, intalniri cu reprezentantii marilor consumatori de energie, scopul principal fiind cresterea eficientei energetice, potrivit unui anunt al ANRE.

Sunt considerate mari utilizatori de energie intreprinderile care consuma peste 1.000 de tone echivalent petrol pe an.

"Scopul acestor intalniri este de a analiza modul de conformare cu prevederile legislatiei de eficienta energetica, transferului de informatie privind noi tehnologii de conservarea energiei cat si prezentarea diferitelor mecanisme financiare destinate investitiilor de crestere a eficientei energetice in industrie", spun reprezentantii ANRE.

Intalnirile vor avea loc la data de 19 aprilie la Cluj, in zilele de 25 si 26 aprilie la Timisoara, pe 3 mai la Brasov, pe 9 mai la Iasi, in zilele de 21, 22 si 23 mai la Bucuresti si pe 5 iunie la Galati.

"Vor participa reprezentantii intreprinderilor industriale cu un consum mai mare de 1.000 tep/an (tone echivalent petrol) recent intrate in baza de date a ANRE si identificate pe baza consumurilor din 2010. Sunt invitate firme care aplica tehnologii de varf pentru eficienta energetica, institutii de finantare, companii ESCO interesate in stabilirea de contacte cu parteneri industriali. Nu se percep taxe de participare", se mai arata in anunt.

#ANRE eficienta energetica, #intalnire ANRE marii consumatori , #Energie electrica