Kiwi Finance a intermediat credite de 53,7 mil euro

Miercuri, 08 Septembrie 2010, ora 14:16
1232 citiri
Kiwi Finance a intermediat credite de 53,7 mil euro

Kiwi Finance a intermediat cereri de credite de 53,7 milioane euro in primele sapte luni, cu 56% mai mult decat in perioada similara din 2009, reprezentand 84% din totalul volumelor generate in 2009, a anuntat miercuri compania, transmite NewsIn.

Noua societate va avea ca obiect principal de activitate comercializarea de energie electrica, dar va putea desfasura complementar si alte activitati conexe.

Transilvania Nord, Transilvania Sud si Muntenia Nord vor fi astfel dizolvate fara a intra in lichidare.

Transferul catre Electrica Furnizare al drepturilor ?i obligatiilor derivand din avizele, autorizatiile, permisele si licentele detinute de Transilvania Nord, Transilvania Sud si Muntenia Nord va opera de drept la data la care operatiunea de fuziune isi produce efectele, fara sa fie necesara obtinerea unui acord prealabil in acest sens al autoritatilor emitente, se arata in hotarare.

Electrica Furnizare va functiona pentru o perioada de 30 de zile de la data infiintarii, in baza licentelor existente de furnizare ale filialelor ce fuzioneaza, perioada in care trebuie sa i?i obtina licenta proprie.

Personalul angajat in cadrul filialelor care isi inceteaza activitatea vor fi preluati de catre Electrica Furnizare, in baza Codului Muncii, iar contractul colectiv de munca ramane in vigoare pana la incheierea noului contract.

Transilvania Nord, Transilvania Sud si Muntenia Nord au fost infiintate de Guvern in 2007, prin reorganizarea filialelor Electrica.

#cereri, #credite, #euro, #finance, #kiwi, #milioane , #Energie electrica