Producatorul de energie electrica HSE va deschide o filiala in Romania

Luni, 20 Noiembrie 2006, ora 17:00
1089 citiri

Cel mai mare producator de energie electrica din Slovenia, HSE, va deschide o filiala in Romania, dupa cea de la Budapesta, pentru dezvoltarea pietei in Europa Centrala si de Est, vizate fiind si Polonia, Republica Ceha si Slovacia, anunta, luni, Slovene Press Agency STA. Compania HSE a deschis o filiala la Budapesta, care va derula operatiuni pe o piata extinsa si transparenta, ceea ce nu se intampla in alte tari din regiune, se mentioneaza in comunicatul de presa al HSE, din data de 13 noiembrie.

Filiala din Ungaria a HSE va facilita legaturile cu piata Europei Centrale si de Est, fapt care va creste flexibilitatea companiei si raza de actiune pentru comertul cu electricitate. Pietele pe care le vizeaza HSE in mod special sunt cele din Polonia, Republica Ceha si Slovacia.

Comunicatul companiei HSE precizeaza ca intre Slovenia si Ungaria va functiona o linie de inalta tensiune, iar filiala HSE Ungaria va efectua tranzactii cu energie electrica.

Compania HSE, prin intermediul filialei de la Budapesta, participa la licitatii pentru transportul international de energie electrica.

HSE are deja o retea internationala alcatuita din filiala HSE Italia, HSE Balkan Energy din Serbia, HSE Ungaria si filiala din Republica Ceha.

NewsIn