Energia viitorului devine mult mai accesibila!

Marti, 05 Februarie 2013, ora 12:48
1987 citiri
Energia viitorului devine mult mai accesibila!
Sursa foto: Realitatea

Intr-o era a eficientizarii energetice si a intensificarii eforturilor spre dezvoltarea de surse de energie regenerabile, Philro Industrial lanseaza primul instrument pentru persoane fizice si nu numai in scopul achizitionarii de echipamente fotovoltaice intr-un mod facil si totodata convenabil.

Este vorba de primul magazin online pentru echipamente fotovoltaice lansat in Romania, www.magazin.panourifotovoltaice.com, care vine in intampinarea dorintei tuturor persoanelor care doresc sa isi eficientizeze costurile energetice dar si pentru dezvoltarea unui sistem durabil de producere a energiei electrice.

Prin acest magazin, compania propune un mod profesionist de comercializare on-line a unei game complete de echipamente si accesorii necesare pentru realizarea sistemelor fotovoltaice industriale si rezidentiale de mici dimensiuni.

Philro Industrial este importatorul celor mai importante marci producatoare de tehnologie fotovoltaica si astfel poate satisface cerintele celor mai exigenti clienti.

Colaborand cu companii de renume mondial din domeniul producerii de panouri fotovoltaice precum Sanyo (Panasonic),Bosch, BYD, CNPV, Kyocera, LG sau S-Energy, al invertoarelor - SMA, Donauer sau Power One, al bateriilor - Deta, Hoppecke sau Sonnenschein si al elementelor de montaj sau chiar al unor consumatori eficienti energetici magazinul acopera o gama completa pentru realizarea integrala a unui astfel de proiect. De asemenea, fiecare produs poate fi achizitionat in orice cantitate, livrarea efectuandu-se in orice localitate din Romania.

Magazinul de Panouri Fotovoltaice garanteaza pentru sursa si calitatea produselor furnizate astfel incat fiecare echipament ajunge la client insotit de certificatul de calitate precum si garantie si suport post garantie.

De asemenea, in cadrul cautarii in cadrul magazinului se va observa ca fiecare produs este insotit de o fisa tehnica in format electronic care poate fi descarcata de utilizator si analizata. Astfel s-a creat una dintre cele mai mari baze de date tehnice referitoare la echipamentele fotovoltaice din Romania.

In cazul in care suportul tehnic oferit de magazin este insuficient sau nu este pe deplin inteles, clientii au la dispozitie o linie de suport telefonic sau prin e-mail in care fiecare intrebare isi gaseste raspunsul din partea unora din cei mai buni specialisti in domeniu din tara.

Magazinul on-line este impartit in doua categorii in functie de necesitatea utilizatorului. Astfel, acesta poate opta pentru realizarea unui sistem energetic independent (off grid) sau pentru integrarea unor echipamente fotovoltaice in reteaua deja existenta in scopul reducerii costurilor facturilor de electricitate.

In oricare din cele doua variante, clientul va fi indrumat spre alegerea echipamentelor corespunzatoare. Chiar si dupa finalizarea comenzii, in cazul in care specialistii Philro Industrial considera ca ar exista variante mai eficiente pentru realizarea respectivului proiect, acestia fac o propunere, urmand ca doar clientul sa decida pe deplin informat in legatura cu achizitia sa.

Sectiunea "Off Grid" a magazinului se adreseaza clientilor pentru care independenta energetica este o necesitate. Astfel, fie ca acesta detine o locuinta izolata sau doreste sa alimenteze cu energie electrica sisteme care nu pot fi racordate la reteaua locala din cauza costurilor prea mari, www.magazin.panourifotovoltaice.com ofera solutii complete si profesionale incepand cu dimensionarea unui astfel de sistem si terminand cu alegerea corecta a echipamentelor si a accesoriilor necesare.

”Taxa pe soare” va fi abrogată prin OUG. Ce propune Ministerul lui Sebastian Burduja
”Taxa pe soare” va fi abrogată prin OUG. Ce propune Ministerul lui Sebastian Burduja
Ministerul Energiei va propune abrogarea printr-o ordonanţă de urgenţă a „taxei pe soare” pentru prosumatori, a anunţat ministrul PNL Sebastian Burduja. Liberalul a adăugat că această...
#panouri fotovoltaice philro, #panouri fotovoltaice, #energie solara , #Finantare panouri solare