Solutia ministrului Nita pentru exploatarea resurselor ii va pune pe investitori pe fuga

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 09:00
1373 citiri
Solutia ministrului Nita pentru exploatarea resurselor ii va pune pe investitori pe fuga

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a precizat ca isi doreste ca fiecare companie straina care vrea sa intre in sectorul energetic din Romania sa aiba ca partener o firma din Romania.

Insa daca proiectul va deveni realitate, atunci ar putea insemna sfarsitul exploatarii resurselor de acest gen in tara noastra.

"Orice companie straina care vine sa exploateze va trebui sa isi ia ca partener cate o companie romaneasca. De cand am venit la minister am promovat aceasta politica. Romgaz a intrat in cateva perimetre si va intra si in altele", a sustinut ministrul, la Adevarul Live.

Insa Otilia Nutu, analist la Expert Forum, considera ca propunerea oficialului nu este un potrivita, mai ales daca parteneriatele ar urma sa fie incheiate cu companii detinute de stat, cum ar fi Romgaz.

Citeste mai multe despre Solutia ministrului Nita pentru exploatarea resurselor ii va pune pe investitori pe fuga pe Ziare.com.

#parteneriate energie Romania, #Nita parteneriate firme energie, #investitii firme straine energie, #exploatare resurse energetice Romania , #Stiri energie