Ogilvy & Mather inoveaza impreuna cu Energy Holding

Joi, 10 Noiembrie 2005, ora 15:20
1381 citiri

Ogilvy & Mather este agentia desemnata de Energy Holding, cel mai important furnizor privat de energie electrica din Romania, pentru a realiza incepand cu octombrie 2005 componenta de publicitate si media din amplul proces de consolidare a imaginii companiei.Inovatie, implicare, profesionalism, transparenta, a fi mereu A"cu 2 pasi inainteA" sunt valori pe care compania Energy Holding le promoveaza prin tot ceea ce face si de aceea ele au stat la baza dezvoltarii conceptului de comunicare.

Campania creata de specialistii de la Ogilvy a fost structurata pe mesaje diferentiate pe categorii distincte de public tinta: liderii de opinie din lumea de afaceri si mass media, precum si clientii actuali si potentiali. Principalele canale media prin care a fost comunicata campania au fost televiziunea si presa, pe baza unei strategii media semnate MindShare.

Maniera de abordare executionala a venit sa intareasca inca o data ideea de inovatie, cel mai important cuvant cheie din filosofia Energy Holding. A"Acest concept de inovatie este destul de abstract si greu de explicat in comunicare, mai ales atunci cand vrei sa iti pastrezi si ipostaza de companie apropiata de oameni, prietenoasa si transparenta. Asa ca s-a ales varianta de inovatie in forma produsului finit A- desen contemporan care atrage atentia si transmite mesajul de companie inovativa intr-un mod mult mai subtil si credibil.A" declara Emil Comsa, Art Director Ogilvy&Mather.

A"Genul de animatie dorit de creativi pentru spot a fost unul foarte special, iar casa de productie cu care s-a lucrat la realizarea lui este Abis Studio. Este un proiect de anvergura, unic in Romania. Am avut placerea sa lucram cu o echipa care a inteles foarte bine care este rezultatul pe care il dorim. Si am reusit sa-l obtinem.A" declara Razvan Giurcaneanu, Audio-Video Producer Ogilvy.

Nu numai modul de realizare a spotului este o premiera, ci si vocea actorului. A"Ne-am dorit de la inceput o voce particulara, noua, care sa se potriveasca atat povestii, cat si muzicii spotului (Breathe, Telepopmusic). Am avut placerea sa colaboram cu un actor cu totul special, Vladimir Gaitan, care a inteles foarte bine atmosfera proiectului si a adus un plus productiei,A" declara Laura Ionescu, Copywriter Ogilvy&Mather.

Campania demarata in octombrie 2005 este un prim pas in definirea unei individualitati distincte si puternice a companiei Energy Holding, in procesul de transformare si constructie a unui A"brandA". Si toate acestea cu rolul de a intari pozitia companiei de lider in inovatie si partener solid in perceptia comunitatii de afaceri.

Echipa Ogilvy: Emil Comsa A- Art Director, Laura Ionescu A- Copywriter, Razvan Capanescu A- Creative Director, Razvan Giurcaneanu A- Audio-Video Producer, Cristina Zaharia A- Account Manager, Gina Leu A- Client Service Director.

Echipa MindShare: Mihaela Fabian A- Media Buying Director, Gratiela Cenoiu A- Media Planner, Oana Petroff A- Managing Director.

Echipa Abis Studio: Eduardo Vasquez A- Regizor, Sergiu Negulici A- Ilustrator/3D artist, Loredana Moise A- Producator.

Bloombiz.ro

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...