Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Erste Bank va fonda Asociatia Caselor de Economii

Erste Bank va fonda Asociatia Caselor de Economii
Erste Bank a decis fondarea unei Asociatii a Caselor de Economii care isi propune sa ofere asistenta tuturor celor interesati in deschiderea unui cont in banca.Asociatia va oferi conturi cu dobanda pe o perioada limitata de timp, insotite de un card, ce nu va include optiunea descoperitului de cont. Limita de valabilitate a cardului va fi de trei ani, pentru ca acest interval este suficient pentru ca beneficiarii sa-si poata clarifica situatia financiara, explica banca.
Acest cont se doreste a fi baza pentru constituire unui cont permanent in banca. Caracteristicile produsului au fost dezvoltate in colaborare cu organizatii nonguvernamentale, organizatii de consultanta in restituirea datoriilor.

Casa de Economii isi va lansa operatiunile la data de 4 octombrie, in cadrul unui proiect pilot dezvoltat in Estul Austriei, urmand a-si desfasura operatiunile prin intermediul retelei Erste Bank.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 606 ori