Cele mai scumpe vacante alese de romani

Vineri, 08 Iulie 2011, ora 10:32
1661 citiri
Cele mai scumpe vacante alese de romani

Romanii cumpara vacante scumpe si acum, chiar daca astfel de achizitii sun mai rare in ultimii doui ani, sustin operatorii de turism. Anul acesta, turistii pretentiosi au ales sa petreaca vacantele in locuri precum Sardinia sau Seychelles, platind pentru rasfat pana la 61.000 de euro.

Sorin Vaduvoiu, directorul executiv al agentiei de turism Perfect Tour declara pentru Ziarul Financiar ca agentia inregistreaza o crestere consistenta pe segmentul luxury si ca persoanele care isi permit o vacanta exclusivista beneficiaza de un consultant in turism care se deplaseaza la biroul clientului si ofera servicii personalizate si discrete.

Familia care a platit 61.000 de euro pentru o vacanta a ales sa plece trei saptamani in Sardinia, apoi in Franta si s-a cazat la cele mai luxoase hoteluri. Familia a zburat cu avionul la business class si a fost asteptata la aeroport de o limuzina, povesteste reprezentantul Perfect Tour.

Printre vacantele cele mai scumpe inregistrate de agentie se numara si un sejur de 13 zile pentru luna de miere in Maldive cu cazare la un hotel de sase stele si in Dubai, la celebrul Burj al Arab, vacanta constand in jur de 43.000 de euro.

Reprezentantii agentiei de turism Happy Tour spun ca romanii aleg sa plece si in jurul lumii: 31.000 de euro a fost pretul pe care un cuplu a petrecut 100 de nopti in croaziera.

Romanii au ales si vacante in afara Europei, platind 20.000 de dolari pentru 15 nopti in Las Vegas, potrivit datelor agentiei de turism Eximtur. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
#turism, #vacante, #vacante de lux , #stiri Eximtur