Hai la bai! Invitatie la concediu si tratament

Sambata, 25 Iunie 2011, ora 11:21
5651 citiri
Hai la bai! Invitatie la concediu si tratament

Dupa un an incarcat, planificarea vacantei devine cea mai placuta misiune. Programul Hai la Bai reprezinta un prilej de a imbina beneficiile tratamentelor termale cu posibilitatea vizitarii unor obiective turistice interesante, din statiunile participante. Preturile sunt extrem de atractive.

Programul „Hai la Bai” cuprinde pachete de servicii cinci nopti, cazare cu pensiune completa, la hoteluri de doua si trei stele, din statiunile balneare ale Romaniei.

In cazul unui hotel de doua stele, tariful pentru un astfel de pachet se ridica la 575 de lei, in timp ce pentru unitatile de cazare de trei stele, pretul pachetului ajunge la 690 de lei, pentru aceleasi conditii.

Biletul de vacanta poate fi cumparat numai cu plata integrala
, prin intermediul agentiilor de turism membre ANAT din tara. Orice modificare a rezervarii anuleaza reducerea.

Familiile cu copii care achizitioneaza un pachet turistic din cadrul programului „Hai la Bai” nu vor plati pretul cazarii pentru minorii mai mici de 12 ani. Acestia se vor caza in camera parintilor, precizeaza reprezentantii ANAT.

Agentiile de turism care au inclus in oferta lor si programul sustinut de ANAT sunt din toate judetele tarii. 

De exemplu, daca te afli in Arad, poti apela la serviciile agentiei Eximtur Arad. Pentru locuitorii din Bacau exista agentia Estival Tur, iar pentru cei din Bistritia, agentiile Filadelfia si Simcotour au inclus pachetele de servicii” Hai la Bai”.

Bucurestenii interesati de program au cele mai multe optiuni. Printre agentiile participante se numara: Perfect Tour, Family Travel, Peter Express si Ama Tours.

Si romanii care locuiesc in Cluj Napoca au mai multe agentii de turism de unde pot cumpara bilete pentru programul Hai la Bai. Printre acestea se afla: Albators, Eximtur, Mareea si Zip Travel.

Constantenii pot cumpara bilete de la Vega Travel, in timp ce doritorii din Iasi pot merge in agentiile Travel 4 You si Olimp Turism.

In ceea ce priveste unitatile de cazare, au fost selectate numai hoteluri de doua si trei stele, din statiunile balneare cu traditie in Romania.

In Baile Olanesti te poti caza la Hotelul Alice sau la Hotelul Select, ambele de trei stele, in timp ce in Baile Herculane, ai de ales intre hotelurile Minerva, Hercules si Cerna, toate trei clasificate la un nivel de confort de doua stele.

In Calimanesti au fost incluse unitatile de cazare Hotel Caciulata, Hotel Cozia si Hotel Oltul, toate de trei stele, iar daca preferi un sejur in Eforia Sud, te poti caza la Capitol sau la Gloria,fiecare clasificat la doua stele.

Singurul hotel din Sinaia participant la program este Hotel Cristal-Stadion, de trei stele.

Un singur hotel este partener la program si in Vatra Dornei. Este vorba despre Hotelul Carol, tot de trei stele.

Toate statiunile care participa la program sunt, in ordine alfabetica: Amara, Baile Olanesti, Baile Herculane, Buzias, Baile Tusnad, Covasna, Calimanesti-Caciulata, Eforie Nord, Eforie Sud, Govora, Lacul Sarat, Moneasa, Pucioasa, Slanic Prahova, Saturn, Sovata si Vatra Dornei.

Programul este valabil in perioada 15 iunie – 15 septembrie 2011.

Articol de Alexandra Grigore

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#hai la bai, #oferte tratament, #program balnear, #vacanta , #stiri Eximtur