MySpace revine in forta si ataca Facebook

Duminica, 16 Iunie 2013, ora 11:53
1762 citiri
MySpace revine in forta si ataca Facebook

Reteaua de socializare MySpace, extrem de populara in trecut, pana la ascensiunea fulminanta a Facebook, a anuntat ca are un buget de 20 de milioane de dolari, destinat promovarii platformei.

Myspace porneste o campanie de promovare care va fi difuzata pe intens pe canalele media, atat radio, cat si platforme digitale, potrivit unui reprezentant al companiei, arata Mashable.

Chris Vanderhook, noul co-detinator al retelei de socializare, a declarat ca "nu exista o campanie de marketing, indiferent cat de buna, care sa schimbe perceptia publicului peste noapte".

Rupert Murdoch, CEO-ul News Corp, a recunoscut ca achizitia MySpace nu a fost gestionata eficient, dar noii proprietari vor sa relanseze reteaua sociala pana la sfarsitul acestui an.

Proprietarii Specificic Media, Chris si Tim Vanderhok, compania care a achizitionat MySpace de la News Corp., anul trecut, au deja un plan pentru reteaua sociala, potrivit The Verge.

Cei doi intentioneaza ca noua retea sociala sa ofere servicii de promovare pentru muzica si descoperire de noi talente. Serviciul are deja in baza sa de date peste 42 de milioane de cantece.

Noii proprietari ai MySpace au semnat un parteneriat cu Justin Timberlake, care ii va ajuta sa transforme site-ul intr-o platforma pe care artistii s-o foloseasca pentru a se promova si pentru a-si construi brandul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#MySpace Facebook, #platforma MySpace, #retea socializare myspace , #Rezultate financiare