CityVille, o noua aplicatie pentru utilizatorii Facebook

Joi, 18 Noiembrie 2010, ora 17:35
2353 citiri
CityVille, o noua aplicatie pentru utilizatorii Facebook

Zynga, creatorul popularului FarmVille de pe retelele sociale, lanseaza un nou joc pentru Facebook, numit CityVille.

In speranta de a repeta succesul inregistrat de FarmVille, internautii au posibilitatea de a-si construi orasul ideal, pe care il vor conduce mai apoi ca primari, potrivit The Telegraph.

Facebook, cea mai mare retea sociala online din lume, are in prezent aproximativ 500 de milioane de utilizatori, iar veniturile totale ale pietei de jocuri sociale pe Internet, ale producatorilor de jocuri dedicate si ale companiilor de tehnologie ce dezvolta soft specific sunt estimate la un miliard de dolari pe an.

Noua aplicatie va fi lansata intr-o versiune beta, in perioada urmatoare, la nivel global si va fi disponibila in cinci limbi: engleza, germana, italiana, spaniola si franceza.

Jocul va fi disponibil doar utilizatorilor reletei de socializare Facebook, carora nu li se va percepe nicio taxa, insa internautii pot cumpara credite, pentru caracteristici suplimentare ale jocurilor.

Piata bunurilor virtuale va creste cu 40% in 2011

Piata bunurilor virtuale, extrem de dezvoltata in Asia, incepe sa prinda si in tarile din Occident, iar un studiu recent arata ca, in Statele Unite, aceasta va creste in 2011 cu 40%.

#aplicatie, #cityville, #facebook, #utilizatori , #stiri Facebook