Co-fondatorul Facebook, nunta de basm in padure

Marti, 10 Decembrie 2013, ora 09:00
2906 citiri
Co-fondatorul Facebook, nunta de basm in padure

Sean Parker, co-fondator al retelei sociale Facebook, s-a casatorit. Decorul ales de el a fost unul deosebit chiar si pe cei mai excentrici dintre miliardari.

Sean Parker (33 de ani) si proaspata sa sotie, Alexandra Lenas, au ales ca loc de desfasurare al fericitului eveniment o padure adevarata. In ceea ce priveste ceremonialul si decorul, faimosul serial Games of Thrones (Urzeala troonurilor) a servit drept sursa de inspiratie. Cei doi au vrut sa se asigure ca la uniunea lor vor fi martori si necuvantatoare, asa ca au adus ponei, capre si iepuri, potrivit site-ului monden.acasa.ro.

Padurea Big Sur din California (SUA) a fost mobilata cum se cuvine, pentru ca invitatii sa se simta cat mai confortabil: mese si scaune din lemn cu piei, balustrade cu arcade, decorate cu aranjamente florale, lumanari si lanterne.

In decorul neobisnuit, mireasa a fost o aparitie de senzatie in rochia ei vintage semnata Elie Saab. Nici oaspetii nu au fost lasati sa se imbrace ca la un eveniment monden obisnuit. Mirii au incredintat importanta misiune a realizarii costumelor invitatilor designerului de costume Ngila Dixon, care a lucrat pentru trilogia "Lord of the Rings".

#nunta Sean Parker, #cofondator facebook, #nunta in padure , #stiri Facebook