Cui ii e frica de "marele" Facebook?

Luni, 15 Noiembrie 2010, ora 12:16
3012 citiri
Cui ii e frica de "marele" Facebook?

Toate semnalele primite din partea Facebook indica un singur lucru: Gmail trebuie sa isi faca griji. Cea mai mare retea de socializare din lume vrea sa intre pe segmentul serviciilor de e-mailing, informeaza PC World. 

Iata 5 motive serioase pentru care Google ar trebui sa-si faca griji:

Slideshow-uri

Gmail este inca in urma, in ceea ce priveste integrarea pozelor, trimitand utilizatorii catre site-uri externe, cum ar fi Picasa sau Flickr, pentru a putea vedea albume foto.

Sistemul de vizualizare a fotografiilor folosit de Facebook este simplu, util si apreciat deja de cei peste 600 de milioane de utilizatori ai retelei sociale.

Afisarea conversatiilor

Un alt punct slab al Gmail-ului este modalitatea de afisare a e-mailurilor legate intre ele.

Conectarea e-mailurilor pentru a urmari mai bine firul unei conversatii va putea fi facuta cu usurinta de catre Facebook, dat fiind faptul ca un sistem similar functioneaza cu succes.

Informatii ale expeditorilor

Deseori, primim mailuri de la oameni despre care nu stim mare lucru. O integrare la nivel de profil ar fi de ajutor utilizatorilor care vor sa afle mai multe informatii despre exepeditorii mailurilor.

Integrarea grupurilor

Facebook Groups va avea mai mult sens, daca va fi folosit pentru a grupa, in mod automat si presetat, e-mailurile primite.

Butonul "Like"

Butonul "Like" este pe depare cel mai popular instrument lansat de Facebook in ultimul timp. In cateva luni, a reusit sa impanzeasca intregul Internet.

Extinderea catre segmentul de e-mailuri ar parea fireasca: atunci cand vei primi un link pe e-mail, ai putea vedea si cati dintre prietenii tai au apreciat acel link.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#facebook, #gmail, #google, #retea de socializare , #stiri Facebook