Cum sa devii persona non grata, pe Facebook

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 14:46
3109 citiri
Cum sa devii persona non grata, pe Facebook

Cea mai mare retea de socializare din lume, cu peste 500 de milioane de utilizatori, Facebook permite si celui mai mai nesociabil dintre oameni sa-si faca o lista lunga de prieteni. Ce trebuie sa faci daca, dintr-un motiv sau altul, vrei sa dispari din lista de prieteni a altora, se intreaba in mod sarcastic jurnalistii de la PC Magazine.

Iata cateva metode sigure de a fi ignorat de cei care pana de curand te-au numit "prieten" pe Facebook.

Spameaza-ti prietenii

Gandeste-te daca ai ceva de comunicat, nu neaparat foarte important, si spune-le tuturor celor din lista de prieteni. Facebook limiteaza numarul de utilizatori carora le poti trimite un mesaj la 20, asa ca trebuie sa repeti procedeul de cateva ori.

Al doilea pas este trimiterea de invitatii, la care trebuie sa raspunda, altfel aceste invitatii nu vor disparea niciodata.

Ascunde-ti fata


Nu e nimic mai enervant decat un profil cu o poza care infatiseaza o masina sau un apus de soare, si nu fata utilizatorului, potrivit PC Magazine.

Postari duble

Cele doua conturi, de Facebook si Twitter, pot fi interconectate. Astfel, ai posibilitatea de a importa tweet-urile direct pe Wall-ul de Facebook. Abuzeaza de aceasta optiune pentru a publica acelasi lucru de doua ori, din doua surse diferite.

Jocuri neincetate


Alege-ti un joc, de preferabil Farmville, si publica pe Wall-ul toate mesajele pe care le primesti in acest joc. Cere ajutor tuturor prietenilor, cand vine timpul recoltei. O alta optiune este accesarea cat mai multor quizz-uri si publicarea rezultatelor.

Prefa-te ca nu stii sa folosesti Facebook-ul

Daca vrei sa transmiti un mesaj unuia dintre prietenii de pe Facebook, intra pe Wall-ul acestuia si publica un mesaj public. Daca mesajul este unul personal, iar prietenul tau se va simti deranjat ca a aflat toata lumea, sunt sanse foarte mari sa fii scos din lista acestuia de contacte.

Pune tag-uri pe toate pozele


De obicei, etichetarea unei poze este un motiv de lauda pentru prietenii tai, pentru ca poza respectiva urmeaza sa fie vazuta si de contactele acestora din urma. Insa atunci cand pozele sunt compromitatoare, rezultatul va fi includerea profilului tau la categoria "ignorati".

Da "like" peste tot

Aproape ca nu exista mesaj, poza, film sau comentariu pe care sa nu poti da "Like". Foloseste acest buton in exces, chiar si la posturile pe care le publici tu insuti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#de, #facebook, #prieteni, #retea, #socializare , #stiri Facebook