De ce Facebook este inca numarul 1

Miercuri, 23 Iunie 2010, ora 14:41
2532 citiri
De ce Facebook este inca numarul 1

In ultimele luni, cea mai mare retea de socializare din lume condusa de tanarul CEO Mark Zuckerberg a fost tinta multor critici venite din partea utilizatorilor deranjati de setarile de confidentialitate.

Chiar si asa, utilizatorii Facebook nu se grabesc "sa paraseasca nava". Acestia raman pentru ca e greu sa lasi in urma o arhiva digitala care contine tot ceea ce conteaza.

Prietenii si membrii familiei au cont pe Facebook, brandurile preferate au pagini de Fan, iar jocurile preferate au mereu ceva nou, potrivit Mashable.com.

Iata principalele motive pentru care Facebook ramane cea mai mare retea sociala din lume:

Un fenomen captivant

Potrivit studiului publicat de Nielsen in aprilie, un utilizator de Internet petrece in medie sase ore pe Facebook, pe luna.

Procesul de captivare pe care mizeaza Facebook este simplu. Daca te loghezi sa adaugi un prieten, esti atras de alte notificari si comentarii de la prieteni sau de poze si videoclipuri recomandate.

Facebook a reusit, mai bine decat orice alta retea sociala, sa construiasca aplicatii care cer atentia utilizatorului si care "vorbesc" intr-un limbaj emotional.

Rapiditate

Scopul declarat al Facebook inca din 2004, atunci cand site-ul era restrans la campusul Harvard, este sa faca lumea mai deschisa.

In ultimele saptamani, viziunea Facebook a inceput sa reintre in atentia publica, dupa ce Zuckerberg a participat la o conferinta purtand un hanorac care avea desenat o imagine personalizata, reprezentand viziunea lui.

Succesul retelei sociale s-a datorat in mare parte si faptului ca Facebook si-a pastrat viziunea de-a lungul anilor.

Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm au anunțat recent rezultatele promițătoare ale testelor efectuate cu tehnologia avansată de modulație 1024 QAM (Quadrature Amplitude Modulation), înregistrând o...
#facebook, #mark, #retea, #socializare, #zuckerberg , #stiri Facebook