Facebook depaseste Microsoft in Marea Britanie

Luni, 27 Iunie 2011, ora 10:44
1420 citiri
Facebook depaseste Microsoft in Marea Britanie

Numarul de vizitatori Facebook l-a depasit pentru prima data pe cel al site-urilor Microsoft in Marea Britanie, conform Mediafax.

Facebook este pe locul doi dupa Google ca numar de vizitatori, avansul datorandu-se cresterii interesului populatiei de peste 50 de ani pentru retelele sociale.

Numarul vizitatorilor Facebook din Marea Britanie a urcat in mai cu 7% fata de aceeasi luna a anului trecut, la 26,8 milioane, fata de 26,2 milioane pentru site-urile Microsoft, MSN, WindowsLive si Bing.

In acelasi timp, Google a avut 33,9 milioane de vizitatori unici in Marea Britanie.

Audienta britanica a Twitter a urcat cu circa o treime, la 6,1 milioane de vizitatori.

UKOM/Nielsen noteaza ca numarul de pensionare britanice care au vizitat Twitter s-a dublat dupa scandalul privind aventurile extraconjugale ale fotbalistului Ryan Giggs.

"Cresterea ratingurilor acestor retele sociale este generata acum in principal de grupa de varsta 50+", a declarat directorul general al UKOM, James Smythe.

Facebook a atras in luna mai 140 milioane de vizitatori in Statele Unite (+12%). In Spania, numarul vizitatorilor site-ului a urcat cu 7%, in Franta cu 18%, in Italia cu 26%, iar in Germania cu 72%.

#facebook, #microsoft, #retea sociala, #profil facebook , #stiri Facebook