Facebook, mai atent cu informatiile personale? Noi masuri pentru "incepatori"

Vineri, 23 Mai 2014, ora 09:31
1380 citiri
Facebook, mai atent cu informatiile personale? Noi masuri pentru "incepatori"

Facebook a schimbat setarile de confidentialitate, masura prin care a limitat numarul celor care vad informatii postate pe site-ul de social media de un nou utilizator, ca urmare a criticilor primite.

Compania a anuntat ca informatiile prin care noii utilizatori isi actualizeaza status-ul va fi vazut doar de prieteni in mod implicit, si nu de toti utilizatorii Facebook, ca pana acum, conform Reuters.

Utilizatorii Facebook vor putea sa isi personalizeze setarile contului, astfel ca poate decide cine poate vedea postarile sale.

Schimbarea, implementata de Facebook fara sa o faca publica, este rezultatul informatiilor obtinute de la utilizatori, a spus Mike Nowa, manager de produs la Facebook, intr-un interviu acordat Reuters.

"Uneori, utilizatorii au avut neplacuta surpriza sa vada ca informatiile postate sunt vizibile pentru un public mult mai larg decat se asteptau sau decat intentionau", a spus acesta.

Aceasta masura arata intentia Facebook de a permite celor 1,28 miliarde de utilizatori sa decida cat de vizibile vor fi propriile informatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook confidentialitate, #facebook securitate , #stiri Facebook