Facebook pregateste un update pentru aplicatia Timeline pe iPad

Joi, 29 Decembrie 2011, ora 17:15
1720 citiri
Facebook pregateste un update pentru aplicatia Timeline pe iPad
Facebook Timeline

Facebook va lansa la inceputul lui 2012 un update la aplicatia Timeline pentru iPad, raspunzand, astfel, nemultumirilor utilizatorilor. Miscarea vine dupa ce a introdus deja aplicatia Timeline pe dispozitivele cu sistem Android, a integrat noul aspect si a primit recenzii bune din partea utilizatorilor.

La jumatatea lunii ianuarie, Facebook va introduce aplicatia Timeline si pe iPad, scrie Mashable, care citeaza 9to5Mac. Cei de la Facebook trebuie sa mai rezolve o serie de buguri.

Cu toate acestea, utilizatorii pot accesa interfata Timeline de pe iPad, desi versiunea pentru web nu este compatibila 100% cu browserul instalat pe iPad. Aici apar problemele si in special cand vine vorba de personalizari.

Facebook a lansat aplicatia pentru iPad in luna octombrie, la doar cateva luni dupa ce a introdus pe piata versiunea pentru iPhone.

Facebook Timeline reprezinta o insiruire cronologica a evenimentelor asociate contului. Acestea variaza de la incarcarea de imagini, pana la comentarii si Like-uri si sunt grupate in cate o subcategorie, care poate acoperi o luna sau un an.

#Facebook Timeline, #aplicatie Facebook Timeline, #update Facebook Timeline, #Facebook Timeline ipad , #stiri Facebook